Rotek går for ISO-sertifisering

Rotek går for ISO-sertifisering

- Kunder, ansatte og samfunnsansvar er våre viktigste drivere for stadig forbedring og utvikling. Vi har derfor valgt å sertifisere vårt ledelsessystem, sier Johan Hoff, Assistent Manager hos Rotek.

-Vi er allerede sertifisert på ISO 9001. Denne sertifiseringen sikrer våre kunder presise og kvalitetsriktige leveranser. En naturlig forlengelse er å sertifisere vårt ledelsessystem for å ivareta arbeidsmiljø og vårt samfunnsansvar for det ytre miljøet.

Trippelsertifisering av ledelsessystem

-Vi har valgt å sertifisere vårt ledelsessystem innenfor følgende tre ISO-standarder:

  • ISO 9001:2015 (Kvalitet)
  • ISO 14001:2015 (Ytre miljø)
  • OHSAS 18001 (Arbeidsmiljø)

Rotek

Rotek AS er spesialist på kulelager, transmisjoner og maskinerte deler. De er en landsdekkende leverandør. De har også et eget varemerke, RTK, som produseres i Kina hvor de har etablert et eget firma, OCHUN, som eksporterer til en rekke land verden over. Alle våre leverandører i Kina er ISO 9001-sertifisert.


Rask implementering

Prosessen med ISO-sertifisering har vi kjørt sammen med Triangel. Fokus har vært å etablere et oversiktlig og enkelt styringssystem som fungerer i praksis.

-Resultatet er fornøyde kunder, positive ansatte og dokumentert samfunnsansvar, avslutter daglig leder Ola Erlandsen i Rotek! 

 

minLedelse - et proaktivt ledelsessystem fra Triangel

minLedelse gir deg som leder den informasjonen du trenger for å ta de riktige beslutningene. Her har du oversikt og kontroll på verdikjeden og dine prosesser. Du får varsling i tide på kritiske aktiviteter. Dashbord gir deg kontroll på operative styringsmål. Kvalitetssystem - ISO 9001:2015. Avvikssystem med oppfølging. Prosjektrom med dokument og oppgaver. Løsningen er "born in the cloud" - alltid tilgjengelig der du er.


Se film på 4 minutt som viser mulighetene du har i minLedelse
Geir Brigt Hoff

Salgsdirektør

mob: 980 73 000

mail: geir@triangel.no

 

AKTUELT:

3 tips på vei til ISO-sertifisering

 

 

Print

3. mars 2017

Rotek går for ISO-sertifisering

- Kunder, ansatte og samfunnsansvar er våre viktigste drivere for stadig forbedring og utvikling. Vi har derfor valgt å sertifisere vårt ledelsessystem, sier Johan Hoff, Assistent Manager hos Rotek.

16. desember 2016

Brødrene Midthaug - i god fart mot nye høyder

 

Brødrene Midthaug AS er Norges største leverandør av trapper, rekkverk og balkonger med egen fabrikk på Kleive utenfor Molde. Selskapet leverer hovedsakelig til det tradisjonelle bygg og anleggsmarkedet via underentrepriser inkludert montering til entreprenører.

 

14. september 2016

Aukra Maritime får nå styringsdata i sanntid: Gir besparelser i millionklassen


Aukra Maritime AS har valgt KPI styringsdata fra Triangel som gir bedriften beslutningsstøtte i sanntid. – På forhånd definerte vi hvilke forretningsområder som hadde høyest prioritet. Når sentrale personer i ledelsen er på reise får de umiddelbar varsling på mobil om uforutsette hendelser slik at de kan aksjonere omgående, sier daglig leder Per Arne Rindarøy. – Det vil gi oss stålkontroll med alt fra innkommende ordre til prosjektforsinkelser.

30. juni 2016

Ny partner - stor verdi for ERP-kunder

 

For å styrke vår konkurransekraft og tilgang til ny kompetanse har Triangel inngått samarbeid med det internasjonale nettverket QBS Group.  

QBS Group er det største og raskest voksende, internasjonale nettverket for Microsoft Dynamics partnere. Gruppen er representert i 15 land og har sitt hovedkontor i Nederland. Over 300 partnere er knyttet sammen gjennom denne grupperingen og disse betjener over 30 000 kunder. Triangel er første ERP-partner i Norge.

 

18. desember 2015

Med mobilen som verktøy - Aukra Maritime

 

Avviksappen er genial for oss!


Triangels nye app for avvik og hendelsesregistrering er et genialt verktøy og vil bli tatt i bruk av alle servicemontørene våre. De kan raskt og enkelt ta både bilder og film og gi beskjed dersom de ser avvik eller forbedringspotensial, sier Per Arne Rindarøy, daglig leder ved Aukra Maritime.