Med mobilen som verktøy - Aukra Maritime

Med mobilen som verktøy - Aukra Maritime

 

Avviksappen er genial for oss!


Triangels nye app for avvik og hendelsesregistrering er et genialt verktøy og vil bli tatt i bruk av alle servicemontørene våre. De kan raskt og enkelt ta både bilder og film og gi beskjed dersom de ser avvik eller forbedringspotensial, sier Per Arne Rindarøy, daglig leder ved Aukra Maritime.

På nyåret lanserer Triangel sin nye app. Appen gjør det mulig med enkel og rask rapportering av avvik, observasjoner og forbedringsforslag samt ulykker, nestenulykker og forebygging innen HMS. Aukra Maritime er en av de første bedriftene som tar i bruk appen. 

Vi synes den er et fantastisk produkt, og den største fordelen er at den er enkel i bruk. Vi har servicemontører som reiser world wide, og med mobilen kan de dele informasjon. Er de for eksempel på en båt, kan de ta bilde/film og skrive i appen dersom de oppdager feil og avvik eller ser forbedringspotensial, sier Rindarøy. 

En forenklet gratisversjon kan allerede lastes ned under navnet TQM Free (Triangel Quality Management). 

Knyttet til Triangel ledelsessystem - minLedelse

Aukra Maritime bruker minLedelse som er utviklet i Sharepoint. Det er et system for samhandling og deling av informasjon. Sammen med Triangel har de skreddersydd en løsning hvor alle brukerne har tilgang til nødvendige dokumenter, tegninger, fakturaer, e-post, hendelsesregister og kvalitetsbibliotek. Kvalitetsbiblioteket inneholder dokumenter som prosedyrer, rutiner og instrukser innen HMS, kvalitet, it, økonomi og marked. 

Appen er knyttet mot ledelsessystemet og meldingene havner direkte til dem som skal ha dem, sier Rindarøy.
ISO 9001-sertifisering

 

Implementeringen av Triangel ledelsessystem er en del av Aukra Maritimes arbeid mot en ISO 9001-sertifisering, som gir kundene garanti for at virksomheten har godkjente system for kvalitetsledelse, kundebehandling, dokumentkontroll, internopplæring og internrevisjon.

 

Særlig større aktører på det internasjonale markedet innen olje, gass og verftsindustrien etterspør sertifisering, og samarbeidet med Triangel har vært nyttig for oss i denne prosessen, sier Rindarøy.

 

 

Aukra Maritime AS 

 

Bedriften holder til på Aukra og leverer løfteanordninger samt lukesystemer innen den maritime sektoren. Hovedvirksomheten er knyttet til design og salg av ulike kraner og davitsystemer, som brukes til å heve og senke livbåter. Selskapet er lokalt eid med i underkant av 20 ansatte. 

 

 

minLedelse - et proaktivt ledelsessystem

 

For mer informasjon:

 

Frode Berg, mob: 906 32 453 eller triangel.no

 

 

 

Print

3. mars 2017

Rotek går for ISO-sertifisering

- Kunder, ansatte og samfunnsansvar er våre viktigste drivere for stadig forbedring og utvikling. Vi har derfor valgt å sertifisere vårt ledelsessystem, sier Johan Hoff, Assistent Manager hos Rotek.

16. desember 2016

Brødrene Midthaug - i god fart mot nye høyder

 

Brødrene Midthaug AS er Norges største leverandør av trapper, rekkverk og balkonger med egen fabrikk på Kleive utenfor Molde. Selskapet leverer hovedsakelig til det tradisjonelle bygg og anleggsmarkedet via underentrepriser inkludert montering til entreprenører.

 

14. september 2016

Aukra Maritime får nå styringsdata i sanntid: Gir besparelser i millionklassen


Aukra Maritime AS har valgt KPI styringsdata fra Triangel som gir bedriften beslutningsstøtte i sanntid. – På forhånd definerte vi hvilke forretningsområder som hadde høyest prioritet. Når sentrale personer i ledelsen er på reise får de umiddelbar varsling på mobil om uforutsette hendelser slik at de kan aksjonere omgående, sier daglig leder Per Arne Rindarøy. – Det vil gi oss stålkontroll med alt fra innkommende ordre til prosjektforsinkelser.

30. juni 2016

Ny partner - stor verdi for ERP-kunder

 

For å styrke vår konkurransekraft og tilgang til ny kompetanse har Triangel inngått samarbeid med det internasjonale nettverket QBS Group.  

QBS Group er det største og raskest voksende, internasjonale nettverket for Microsoft Dynamics partnere. Gruppen er representert i 15 land og har sitt hovedkontor i Nederland. Over 300 partnere er knyttet sammen gjennom denne grupperingen og disse betjener over 30 000 kunder. Triangel er første ERP-partner i Norge.

 

18. desember 2015

Med mobilen som verktøy - Aukra Maritime

 

Avviksappen er genial for oss!


Triangels nye app for avvik og hendelsesregistrering er et genialt verktøy og vil bli tatt i bruk av alle servicemontørene våre. De kan raskt og enkelt ta både bilder og film og gi beskjed dersom de ser avvik eller forbedringspotensial, sier Per Arne Rindarøy, daglig leder ved Aukra Maritime.