proaktivt ledelsesystem

min Ledelse.no

Proaktivt ledelsessystemminLedelse.no gir deg som leder den informasjonen du trenger for å ta de riktige beslutningene. Triangel har 30 års erfaring med ledelsessystemer og er pionér på skybaserte IT-løsninger med over 100.000 brukere.

- Beslutningsstøtte på -
KPI-styringsdata med varsling
Styringsdata og sanntidsinformasjon "at your fingertips".
Med KPI styringsdata kan du ta de riktige beslutningene der du er. minLedelse har et oversiktlig styringspanel med virksomhetens egne prosesser. Gjennom rollestyrt tilgang, får du oversikt over virksomhetens styringsdata. I minLedelse kan du legge inn kritiske milepæler og tidsfrister i prosjektene dine. Ved overskridelse av kritiske punkt vil leder og ansvarlig få melding automatisk. Løsningen kan brukes på alle enheter.


Lav brukerterskel
Styringsdata
Sanntidsinformasjon
Varsling før overskridelser

Varsling i tide / prosjekter  


For alle bransjer som har behov for å registrere timer, der de er. Basisløsningen inneholder 8 standardmoduler, og kan bygges ut etter behov.


Mange oppgaver som skal deles og følges opp?
I minLedelse.no har alle prosjekt egne prosjektrom, med blant annet dokumentbibliotek, aktiviteter og oppgavelister. Prosjektrom blir automatisk generert ut fra dine egne innholdsmaler. Ansatte og eksterne prosjektdeltakere kan få tilgang til hele eller deler av innholdet i et prosjektrom. Prosjektstatus og kritiske aktiviteter knyttet til KPI-styringsdata vises på framsiden.
Fungerer på alle enheter.
Online prosjektrom
Dokumentdeling i skyen

Avviksoppfølging


For alle bransjer som har behov for å registrere timer, der de er. Basisløsningen inneholder 8 standardmoduler, og kan bygges ut etter behov.


Skal din virksomhet ISO-sertifiseres?
Med Triangel Avviksapp registreres avvik og forbedringsmuligheter enkelt med din smarttelefonen, der du er. «Genial app» sier kundene. Avviksmeldinger behandles i modul for avvikshåndtering som har automatiske purrerutiner som sørger for at ingenting stopper opp før tiltak er utført. Med online kvalitetsbiblitoket er alle rutiner, prosedyrer og KS-dokumentene oppdatert med gjeldende versjon, tilgjengelig for alle i sanntid.

Avviksapp
Avvikshåndtering
Online kvalitetsbibliotek

Full oversikt med integrert timeliste


For alle bransjer som har behov for å registrere timer, der de er. Basisløsningen inneholder 8 standardmoduler, og kan bygges ut etter behov.


Systemet kan leveres med integrert timeregistrering for ulike bransjer. minTimeliste fra Triangel gir deg full kontroll på alle timer og prosjekter. Timene registreres kun ett sted via PC, mobil, nettbrett eller med smartstempling – enkelt og sikkert.minTimeliste
Bransjeløsninger
Ansatte registrerer timene selv
Full kontroll på alle timer og prosjekter
Lagres trygt i skyen


Triangel minLedelse.no er basert på Microsoft Sharepoint og andre løsninger som inngår i Microsoft Office 365.
Alle data lagres i Microsoft-skyen.

Rollestyrt og passordbeskyttet.

Word, Excel, Powerpoint
Outlook,  OneNote
PowerBI, PowerApp, Flow  Logg inn kun ett sted


Når du logger inn på minLedelse.no har du tilgang på alle dokumenter, programmer og informasjon som du har rettigheter til.
Enklere kan det ikke bli!  


Referanser og nyheter

/Portals/opminerp/EasyDNNRotator/20130/News/aid6253Rotek-ISO-sertifisering.jpg

Rotek går for ISO-sertifisering

- Kunder, ansatte og samfunnsansvar er våre viktigste drivere for stadig forbedring og utvikling. Vi har derfor valgt å sertifisere vårt ledelsessystem, sier Johan Hoff, Assistent Manager hos Rotek.
Rotek går for ISO-sertifisering
/Portals/opminerp/EasyDNNRotator/20130/News/aid5318Midthaug-header-800-x-400.jpg

Brødrene Midthaug - i god fart mot nye høyder

 

Brødrene Midthaug AS er Norges største leverandør av trapper, rekkverk og balkonger med egen fabrikk på Kleive utenfor Molde. Selskapet leverer hovedsakelig til det tradisjonelle bygg og anleggsmarkedet via underentrepriser inkludert montering til entreprenører.

 

Brødrene Midthaug - i god fart mot nye høyder
/Portals/opminerp/EasyDNNRotator/20130/News/aid51945194minLedelse.jpg

Aukra Maritime får nå styringsdata i sanntid: Gir besparelser i millionklassen


Aukra Maritime AS har valgt KPI styringsdata fra Triangel som gir bedriften beslutningsstøtte i sanntid. – På forhånd definerte vi hvilke forretningsområder som hadde høyest prioritet. Når sentrale personer i ledelsen er på reise får de umiddelbar varsling på mobil om uforutsette hendelser slik at de kan aksjonere omgående, sier daglig leder Per Arne Rindarøy. – Det vil gi oss stålkontroll med alt fra innkommende ordre til prosjektforsinkelser.

Aukra Maritime får nå styringsdata i sanntid: Gir besparelser i millionklassen
/Portals/opminerp/EasyDNNRotator/20130/News/aid5092QBS_Sylte-og-Vestre.jpg

Ny partner - stor verdi for ERP-kunder

 

For å styrke vår konkurransekraft og tilgang til ny kompetanse har Triangel inngått samarbeid med det internasjonale nettverket QBS Group.  

QBS Group er det største og raskest voksende, internasjonale nettverket for Microsoft Dynamics partnere. Gruppen er representert i 15 land og har sitt hovedkontor i Nederland. Over 300 partnere er knyttet sammen gjennom denne grupperingen og disse betjener over 30 000 kunder. Triangel er første ERP-partner i Norge.

 

Ny partner - stor verdi for ERP-kunder
/Portals/opminerp/EasyDNNRotator/20130/News/aid48124812_MG_1218J2-800-x-400.jpg

Med mobilen som verktøy - Aukra Maritime

 

Avviksappen er genial for oss!


Triangels nye app for avvik og hendelsesregistrering er et genialt verktøy og vil bli tatt i bruk av alle servicemontørene våre. De kan raskt og enkelt ta både bilder og film og gi beskjed dersom de ser avvik eller forbedringspotensial, sier Per Arne Rindarøy, daglig leder ved Aukra Maritime.

Med mobilen som verktøy - Aukra Maritime
KONTAKT MEG

FÅ GRATIS DEMO


Triangel Solutions AS
Tlf: 99 59 16 50
Mail: post@triangel.no
www.triangel.no
Ja, takk jeg ønsker å bli kontaktet for mer informasjon.

*
*
*
Captcha: